Vacature details:

Technisch servicemedewerker

Aantal uren:

Je beschikbaarheid:

AvondDoordeweeksMiddagOchtendOverdagWeekenden

Je opleidingsniveau:

Vmbo

Indicatie uurloon:

€ 11 - €

De vacature

Voor onze parkeervoorzieningen in Groningen zoeken wij een servicemedewerker die beschikbaar is op flexibele tijden, waaronder de weekenden.

Ben jij technisch goed onderlegd en heb je affiniteit met ICT? Vind je het leuk om een mobiele functie te hebben en met verschillende mensen te werken? Als technische servicemedewerker creëer je een klantvriendelijke, goed functionerende, schone en veilige parkeervoorziening voor onze bezoekers. Dit houdt in dat je zorgt dat de parkeergarage schoon en net blijft; het afval dat je op de grond ziet liggen, ruim jij op. Je zorgt dat alle apparatuur werkt; eerstelijns storingen los jij op en voert van eerstelijns preventief onderhoud uit. En je helpt bezoekers op een klantvriendelijke manier, bijvoorbeeld als je ziet dat iemand problemen heeft met uitrijden.

Beschikbaarheid

Het betreft een functie van 8 tot 32 uren per week. Wij zoeken een nieuwe collega die het geen probleem vindt om in wisseldiensten te werken (ochtend, middag en avond), waarvan ook in de weekenden (om de week). Indien de planning daarom vraagt, is het mogelijk om meer ingezet te worden. Hierbuiten draai je ongeveer een keer in de maand een storingsdienst, waarbij je een week lang bereikbaar en beschikbaar bent voor het oplossen van noodsituaties.

Wat ga je doen?

Als servicemedewerker ben je verantwoordelijk voor het toezicht en de veiligheid in onze parkeervoorzieningen. Jij loopt controlerondes, maakt schoon en verhelpt eerstelijns storingen aan de parkeerapparatuur. Heeft een klant een vraag? Dan sta je hem netjes te woord! Andere taken zijn bijvoorbeeld:

• Het openen en sluiten van de parkeervoorzieningen;
• Zorgdragen voor een goede verkeersstroom;
• Verhelp je van tweedelijnsstoringen;
• Voer je tweedelijns preventief onderhoud uit;
• Signaleer je afwijkingen in de parkeervoorziening en onderneem je vervolgacties conform werkinstructies;
• Bedienen van de parkeer- en randapparatuur;
• En het uitvoeren van administratief ondersteunende werkzaamheden uit, zoals het bijhouden van het digitale logboek en het beantwoorden van vragen via de mailbox.

Je bent helemaal zelf verantwoordelijk voor de locatie(s) en dus vrij om je werkzaamheden in te delen zoals jij het wilt.

Wat is je profiel?

• 1 tot 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bijv. in de schoonmaak of klantcontact;
• Een gezonde dosis energie en een ‘hands-on’ mentaliteit;
• Een enthousiaste en gemotiveerde instelling;
• Je hebt twee rechterhanden en affiniteit met techniek;
• Woonachtig in omgeving Groningen;
• Flexibel inzetbaar.

Wie ben jij?

Bij jou staat staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Je vindt het leuk om dagelijks in contact te zijn met klanten. Ook werk je graag samen met je collega’s en je zet je iedere dag in voor het schoon, heel en veilig houden van de parkeervoorzieningen. Je bent representatief en kan zelfstandig werken.

Wie zijn wij?

In de stad Groningen beheren wij verschillende parkeervoorzieningen. Je komt in een hecht en gevarieerd team terecht. Binnen de organisatie staat ontwikkeling centraal en gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jou binnen Interparking. Wij zorgen er samen voor dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende functie met vrijheid en verantwoordelijkheid bij een gezonde organisatie! Verder krijg je:

• Een marktconform salaris vanaf €11,39 bruto per uur afhankelijk van werkervaring;
• 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
• Een leuk team van collega’s in de regio;
• Uitzicht op een vast contract;
• Een ideale (bij)baan om te combineren met je studie of een andere baan!

Daarnaast organiseren we regelmatig binnen Interparking leuke (digitale) personeelsactiviteiten en kun je een bonus ontvangen als je een nieuwe collega aandraagt!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag deel uitmaken van een dynamische organisatie? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier of via jobs.interparking.nl!

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met onze recruiters via 088 – 542 13 39 of stuur een mail naar HR@interparking.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Past deze X-traJob perfect bij jou?

Solliciteer dan snel en makkelijk

Je cv/motivatie (alleen PDF, DOC of DOCX, max 5 MB)

Geen bestand gekozen Uploaden

Over “Interparking Nederland BV”

Bekijk de bedrijfspagina