Vacature details:

Medewerker klantcontact & service

Aantal uren:

Je beschikbaarheid:

AvondDoordeweeksMiddagOchtendOverdagWeekenden

Je opleidingsniveau:

Vmbo

Indicatie uurloon:

€ 11 - €

De vacature

Interparking zoekt medewerkers voor onze locatie Eindhoven Airport. Als medewerker klantcontact en service draag je bij aan de service en het onderhoud in onze parkeervoorzieningen. Op een klantvriendelijke en proactieve wijze zorg je dat klanten een ultieme klantbeleving ervaren. Hierbij help je de klanten onder andere met eventuele vragen over onze parkeerproducten. Je draagt bij aan een schone en veilige parkeergarage op Eindhoven airport.

Beschikbaarheid

Het betreft een functie van 24 tot 32 uur per week. In overleg is het mogelijk om meer ingezet te worden. De diensten worden flexibel ingepland verdeelt over de gehele dag (van 5:00 uur tot 00:00 uur) en op elke dag van de week.
Wat ga je doen?
Als medewerker klantcontact en service loop je controlerondes, maak je schoon en verhelp je eerstelijns storingen aan de parkeerapparatuur. Je bent verantwoordelijk voor het toezicht en de veiligheid in onze parkeervoorzieningen. Heeft een klant een vraag? Dan sta je hem netjes te woord! Met jouw proactieve houding bied jij hulp aan de klant waar dat nodig is. De optimale klantbeleving ligt dus in jouw handen. Andere taken zijn bijvoorbeeld:

• Zorgdragen voor een goede verkeersstroom in de parkeervoorzieningen;
• Zorgdragen voor voldoende voorraad bagagetrolleys in de parkeervoorzieningen;
• Bezoekers telefonisch en via de intercom te woord staan;
• Signaleren van calamiteiten en het ondernemen van vervolgacties.

Wat is je profiel?

• Aantoonbare ervaring met klantcontact binnen een dienstverlenende omgeving;
• Een ‘hands-on’ mentaliteit;
• Een enthousiaste en gemotiveerde instelling;
• Je hebt een oog voor detail;
• Woonachtig in omgeving Eindhoven.

Wie ben jij?

Klantgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je helpt graag klanten met hun vragen op een professionele manier. Je bent een teamplayer en zorgen samen voor een optimale dienstverlening als het gaat om parkeren.
Wie zijn wij?
Interparking beheert de parkeervoorzieningen van Eindhoven Airport. Op deze luchthaven, waar verschillende reizigers samenkomen, zorgen wij voor een optimale klantbeleving. Eindhoven Airport heeft na een Europese aanbesteding Interparking geselecteerd als partner voor het parkeerbeheer van 10 parkeervoorzieningen, met in totaal 5.800 plaatsen, rondom de luchthaven. Eindhoven Airport is de op één na grootste luchthaven van Nederland met 6.7 miljoen arriverende en vertrekkende passagiers in 2019. De partijen hebben de ambitie om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren en de klantbeleving verder te optimaliseren.

Het team waar je in terecht komt is een gezellig en gevarieerd team. Samen zorgen zij ervoor dat alle passagiers ook de start en het einde van hun reis als prettig ervaren door alles rondom het parkeren vloeiend te laten verlopen.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende functie met vrijheid en verantwoordelijkheid. Verder krijg je:

• Een marktconform salaris vanaf €11,39 bruto per uur excl. toeslagen;
• 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
• Een leuk team van collega’s in de regio;
• Een ideale (bij)baan voor tijdens het seizoen;
• Toegang tot een exclusief online platform waarbij je hoge kortingen ontvangt bij diverse merken;
• Wanneer je langer wilt blijven en wij ook tevreden zijn, willen we ook graag buiten het seizoen met je verder!

Daarnaast organiseren we regelmatig binnen Interparking leuke personeelsactiviteiten en teamuitjes, en kun je een bonus ontvangen als je een nieuwe collega aandraagt!

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag deel uitmaken van een dynamische organisatie? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier of jobs.interparking.nl!

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met onze recruiters via 088 – 542 13 39 of stuur een mail naar HR@interparking.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Past deze X-traJob perfect bij jou?

Solliciteer dan snel en makkelijk

Je cv/motivatie (alleen PDF, DOC of DOCX, max 5 MB)

Geen bestand gekozen Uploaden

Over “Interparking Nederland BV”

Bekijk de bedrijfspagina