Vacature details:

Gastheer / gastvrouw parkeervoorziening

Aantal uren:

Je beschikbaarheid:

DoordeweeksMiddagOverdagWeekenden

Je opleidingsniveau:

Vmbo

Indicatie uurloon:

€ 11 - €

De vacature

Wil jij werken in een dynamische branche en heb je ervaring met klantcontact? Kom dan 16 uur werken als servicemedewerker bij Interparking in regio Arnhem/Apeldoorn. Belangrijk is dat je bereid bent om in wisseldiensten te werken (ochtend, middag, avond en weekend) op verschillende locaties in de omgeving.

Als servicemedewerker ben je verantwoordelijk voor het toezicht en de veiligheid in de parkeervoorziening waar je werkzaam bent. Ook loop je rondes, maak je schoon en verhelp je eerstelijns storingen aan de parkeerapparatuur. Je beantwoordt vragen van de klanten (de parkeerders) en biedt hulp waar nodig.

Beschikbaarheid

Wij zoeken een nieuwe collega voor 16 tot 24 uur per week. Belangrijk is dat je bereidt bent om in wisseldiensten te werken (ochtend, middag en avonden). Het is ook handig als je eigen vervoer hebt om tussen de verschillende locaties in regio Arnhem/Apeldoorn te reizen (uiteraard tegen reiskostenvergoeding).

Wat ga je doen?

Als servicemedewerker help jij klanten met vragen en sta je ze netjes te woord. Je bent proactief en bied hulp aan waar nodig is. Als er een storing is bij een slagboom schiet jij te hulp! Je zorgt voor een goede verkeersstroom. Daarnaast verricht je dus ook schoonmaakwerkzaamheden. Ligt er zwerfvuil op de grond? Heb jij gelijk stoffer en blik bij de hand! Andere taken zijn bijvoorbeeld:

• Toezicht houden op de veiligheid van klanten en hun eigendommen in de parkeervoorziening;
• Openen en sluiten van een parkeervoorziening / openhouden tijdens de openingstijden;
• Bedienen van de parkeer- en randapparatuur;
• Signaleren van gebreken aan gebouw gebonden installaties en de parkeervoorziening;
• Uitvoeren van administratief ondersteunende werkzaamheden, zoals het bijhouden van het digitale logboek en het online beantwoorden van vragen.

 

Wat is je profiel?

• Een gezonde dosis energie en een ‘hands-on’ mentaliteit;
• Een enthousiaste en gemotiveerde instelling;
• Je staat sterk in je schoenen;
• Je hebt twee rechterhanden en affiniteit met techniek;
• Je bent proactief en klantvriendelijk;
• Woonachtig in omgeving Arnhem/Apeldoorn

Wie ben jij?

Je bent servicegericht en vindt diversiteit in je werkzaamheden geweldig. Daarnaast ben je ook sociaal ingesteld en vind je het leuk om dagelijks in contact te zijn met klanten. Graag hou je jouw werkplek schoon en draag je zorg aan een veilige parkeergarage. Je bent representatief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband te werk gaan. Daarnaast vind je het leuk om op verschillende locaties werkzaam te zijn, zodat geen dag hetzelfde is.

Wie zijn wij?

Zoals veel steden beheren wij ook meerdere parkeergelegenheden in Arnhem/Apeldoorn. Als het om parkeren gaat, bieden wij de beste service. Klantbeleving en servicegerichtheid zijn voor ons van cruciaal belang. We gebruiken de kwaliteiten van onze medewerkers om ons werk divers en veelzijdig te maken. Samen zorgen we ervoor dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Binnen de organisatie dragen we bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil jij hier ook deel uit maken? Solliciteer direct!

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende functie met vrijheid en verantwoordelijkheid bij een gezonde organisatie! Verder krijg je:

• Een marktconform salaris vanaf €11,39 bruto per uur excl. toeslagen;
• 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
• Een leuk team van collega’s in de regio;
• Uitzicht op een vast contract;
• Toegang tot een exclusief online platform waarbij je hoge kortingen ontvangt bij diverse merken;
• Een ideale (bij)baan om te combineren met je studie of een andere baan!

Daarnaast organiseren we regelmatig binnen Interparking leuke (digitale) personeelsactiviteiten en kun je een bonus ontvangen als je een nieuwe collega aandraagt!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag deel uitmaken van een dynamische organisatie? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier of jobs.interparking.nl!

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met onze recruiters via 088 – 542 13 39 of stuur een mail naar HR@interparking.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Past deze X-traJob perfect bij jou?

Solliciteer dan snel en makkelijk

Je cv/motivatie (alleen PDF, DOC of DOCX, max 5 MB)

Geen bestand gekozen Uploaden

Over “Interparking Nederland BV”

Bekijk de bedrijfspagina